Dzień dziecka z Stowarzyszeniem Alterno

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy wspomóc finansowo co wywołało uśmiech na twarzach dzieci, który jest dla nas bezcenną nagrodą.

Wpis zaczerpnięty z strony Stowarzyszenie Alterno
„Miejsko – powiatowy Dzień Dziecka już za nami. To był zdecydowanie nasz stowarzyszeniowy debiut. Ale wszystko wypadło rewelacyjnie. Przede wszystkim dziękujemy dzieciakom – w końcu to było ich święto – oraz ich rodzicom za tak liczne przybycie. Dziękujemy za to, że tak chętnie braliście udział w naszych konkursach!! Za to, że odwiedzaliście nasze stoisko, wasz uśmiech drogie dzieci, jeszcze bardziej zmotywował nas do działania!

Szczególne podziękowania dla wiceprezesa – Ani Kraski, za to, że ogarnęłaś wszystko logistycznie. Dziękujemy Klaudii Kubickiej, za twój wysiłek i niezmordowany uśmiech przy malowaniu buziek, Paulinie Szwajkowskiej, że byłaś dobrym duchem tego święta, Patrycji Wieruszewskiej za piękne kwiatki i za to że nie ciałem, ale duchem obecna byłaś cały czas! Mariuszowi Jaworskiemu za skręcanie balonów i radość na twarzach dzieci, naszemu wspaniałemu clownowi Bodziowi i dziewczętom z Pleszewa., pani Iwonie Szurmińskiej za po prostu „bycie”. Serdeczne podziękowania dla fundacji AKME i panu Grzegorzowi Wojtanowskiemu za wsparcie finansowe oraz dla Pana Dyrektora OSIR-u oraz Wójta Gminy Opatówek. Takie imprezy dają mi świadomość, że istnieją na tym świecie anioły… Wszystkim z osobna wielkie dzięki!”