Święta w Fundacji AKME

w tym szczególnym czasie nie zabrakło w naszym zespole spotkań, rozmów i podsumowań. Wczoraj w siedzibie Dziennego Domu Pomocy AKME w Poznaniu odbyło spotkanie wigilijne zespołu Fundacji AKME (przy tej okazji pragniemy skierować specjalne podziękowania dla zespołu DDP oraz Spółdzielni Socjalnej CUDA GARNKI – potrawy fantastyczne, a barszcz to mistrzostwo świata!).

W Klubie dla Dzieci i Młodzieży w Obornikach też świąteczna atmosfera. Ozdoby choinkowe wykonane własnoręcznie przez uczestników zajęć można podziwiać na poniższych zdjęciach.

Z okazji zbliżających się Świąt otrzymaliśmy również list od naszych przyjaciół z SSPN ( https://www.facebook.com/SSPNPoznan/). Drodzy! Życzymy Wam wspaniałych Świąt i udanego Nowego Roku! Dziękujemy Wam, że możemy wspólnie działać i być razem.

Tak właśnie wyglądały przygotowania do Świąt w naszej Fundacji. 🙂 Na ten niezwykły czas, pragniemy złożyć Państwu najlepsze życzenia – spokoju, zdrowia i miłości dla każdego człowieka, a na kolejny rok 2020 wszelkiej pomyślności i realizacji życiowych planów!